Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap ıkby

Silah bilgilerini satan MKEK müdürünün cezası belli oldu
Makine ve Kimya Endüstrisi (MKEK) Kırıkkale Silah Fabrikası eski Genel Müdürü Mustafa Tanrıverdi, Milli Piyade Tüfeği MPT-76 ve MP-5 silahlarına ilişkin bilgileri ABD'de silah fabrikası sahibi ve MKEK'nin ABD temsilciğini üslenen Kutlay K.'ya sattığı iddiasıyla 29 yıldan 6 aya kadar hapis cezasıyla yargılanıyordu.

12 YIL 8 AY HAPSE MAHKUM EDİLDİ

Mustafa Tanrıverdi'nin cezası belli oldu, 12 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.


(Mustafa Tanrıverdi'nin kelepçelendiği an)



MUSTAFA TANRIVERDİ KİMDİR?

Giresun 1957 doğumlu olan Mustafa Tanrıverdi İlkokul, Ortaokul ve Liseyi Giresun’da; Mühendislik tahsilini Almanya’da yaparak Makine Yüksek Mühendisi olarak mezun olup, aynı zamanda stajlarını Mercedes  Benz Firmasında tamamladıktan sonra 1986 yılı sonunda Ülkemize dönmüştür.İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme İdaresi Programını da alan Mustafa TANRIVERDİ ALMANCA ve İNGİLİZCE  dillerini bilmektedir. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gülay yaldız 7 yıl önce

Yurt dışında eğitim alırken vatan haini nasıl olunur onudanda ihtisasını yapıp gelmiş belliki..Niye besliyoruz böylelerini hala idam şart!!!