Öne Çıkanlar esed erdoğan DAEŞ chp galatasaray

Silvan'dan acı haber geldi! Komiser yardımcısı şehit oldu!

Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için Konak, Tekel ve Mescit mahallelerinde ilan edilen sokağa çıkma yasağının sürdüğü 5 Kasım günü PKK'lıların silahlı saldırısı sonucu Komiser Yardımcısı Enis Kırımlı, vurularak ağır yaralandı. PKK'lıların keskin nişancı tüfeği Kanas ile açtığı ateşle ağır yaralandığı belirtilen Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevli Komiser Yardımcısı Enis Kırımlı, bu akşam saatlerinde tedavi gördüğü Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde şehit oldu.

Şehit Komiser Yardımcısı Enis Kırımlı, yarın Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenecek törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketine gönderilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.