Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ komplohaber Birand

Sınıra 2. sevkiyat! Tanklar yola çıktı!
Sınıra zırhlı araç sevkiyatı kapsamında görevlendirilen 28. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı birliklerine ait unsurlar, gece saatlerinde Çankırı'dan yola çıktı.

17 TIR'dan oluşan tankları taşıyan Tırlar Şırnak'ın Silopi ilçesine ulaştı. 17 Tırlık konvoyun Silopi'ye ulaşmasının ardından ikinci sevkiyat için hazırlıklar başladı.

Çankırı'da bulunan 28'inci Mekanize Piyade Tugay Komutan Yardımcılığına ait tanklar sabah saatlerinden itibaren trenlere yüklendi.

Tren konvoyu askeri personeliyle birlikte yola çıktı. Zırhlı araç konvoyuyla birlikte sınıra gidecek olan askeri personeller de Çankırı Tren Garı'nda yakınları ile vedalaşarak yola çıktılar.

Öte yandan konvoya askeri personel için hazırlanan kumanyalar ve askerlerin ihtiyaçları ve kullanacağı çeşitli materyaller de yüklendi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.