Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu rusya çatışma fenerbahçe haber

Şırnak'ın İdil ilçesinde çatışma! Bölgeden silah sesleri yükseliyor
Şırnak'ın İdil ilçesinde güvenlik güçleri ile örgüt yandaşları arasında çatışma yaşandı. Olaylar yatışsa da ilçede gerginlik yer yer sürüyor.

Şırnak’ın İdil ilçesinde araçları durdurarak, kontak anahtarlarını alan terör örgütü yandaşları ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı.

İdil’in merkez Turgut Özal Mahallesi’nde bulunan Barış Parkı’nda bir araya gelen kitle, Mardin’in Nusaybin ilçesindeki sokağa çıkma yasağını protesto etmek amacıyla yürüyüş düzenledi.

Yürüyüş devam ederken kitlenin içerisinden çıkan yüzleri maskeli bir grup, İpekyolu üzerinden geçen araçları durdurarak, kontak anahtarlarına el koydu. Bunun üzerine olay yerine gelen polis, gruba tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etti. Müdahalenin üzerine grup ara sokaklara kaçtı. Polis de göstericileri yakalamak için ara sokaklara girdi. Sokaklarda polis ile göstericiler arasında çatışma çıktı. Yer yer silah seslerinin yükseldiği ilçede gerginlik sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.