Öne Çıkanlar rus tırları simon kjaer beşiktaş fenerbahçe maçının hakemi Ülke tv jon bon jovi serenay

Şırnak'ta son dakika gelişmesi! Kömür ocağında göçük meydana geldi! Kömür ocağında kaç ölü var? Ocak yasa dışımı çalışıyordu? Flaş son dakika gelişmesi

Şırnak'ta kaçak olarak faaliyette bulunan kömür ocağında meydana gelen göçükte 1 işçi yaşamını yitirdi. Şırnak merkez Kemerli Köyü yakınlarında bulunan Cudi Dağı eteklerinde ve valilikçe yasaklanmasına rağmen kaçak olarak kömür çıkarılan bir maden ocağında bugün saat 15.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir sebeple göçük meydana geldi.

Göçük altında kalan 49 yaşındaki Halil Atak, arkadaşlarının çabası sonucu yaralı olarak çıkarıldı. Ağır yaralı olarak ambulansla Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Atak, burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Ölüm haberini duyarak hastane acil servisine gelen Atak'ın yakınları, burada sinir krizleri geçirdi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Şırnak'ta kömür ocağında göçük meydana geldi! Flaş son dakika gelişmesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.