Öne Çıkanlar esed erdoğan DAEŞ chp galatasaray

Şırnak ve Hakkari'ye yeni operasyon Efkan Ala açıkladı

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Cizre ve Sur'da operasyonların bittiğini, operasyonların Hakkari Yüksekova ile Şırnak Merkez ve Nusaybin'de başlayacağını belirtti.

3 bölgede çukur ve barikatların olduğunu belirten Efkan Ala, operasyonların zamanının yerel valilikler tarafından vatandaşa bildirileceğini ve hazırlıkların tamamlanmasının ardından operasyona başlanacağını belirtti.

"HERKES SANDIKTAN ALDIĞI OYUN DEĞERİNİ BİLMELİDİR"

Efkan Ala açıklamasının devamında şunları söyledi:

"Vatandaşa sokağa çıkma yasağı ilan edilecek. Vatandaşın evinin önünü çukura dönüştürenlere çağrımızı hep yaptık. Vatandaşa eziyet için kimse kamu görevine gelmiyor. Herkes sandıktan aldığı oyun değerini bilmelidir.

"NEVRUZ'U KUTLAMAK İSTEYENLERİN YANINDA OLURUZ"

Cizre'de PYD bombacısı yakalandı Şırnak'ta son durum

Şimdi Cizre'de Sur'd operasyonlar bitti. Şimdi de arama tarama faaliyetleri devam ettiği için sokağa çıkma yasakları devam etmektedir. Operasyonlar ve çalışmalar bittiğinde her ailenin her bir sorunnuna dokunan hizmet anlayışı ile vatandaşımızın yanında olacağız. Biz hizmet isteyenin yanında hizmet verenlerdeniz. Bir an önce herkesin bu sorunların en az maliyetle çözülmesi için ne gerekiyorsa onu yapmalıyız. Vatandaşımıza hizmette sınır yok ama vatandaşımızın düzenini bozmak isteyenlerle mücadelemiz sürecektir.

"PROVOKASYON YAPMAK İSTEYENLER OLACAKTIR"

Önümüzdeki dönemde Nevruz'u bir bahar şenliği olarak kutlamak isteyenlerin yanında oluruz. Biz de her sene milletimize yakışır şekilde kutlanması için gerekli tedbirleri alıyoruz. Her zaman provokasyon yapmak isteyenler olacaktır. Bunun için gerekli önlemlerin yerine getirilmesi gayreti içerisinde olacağız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.