Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Sırrı Süreyya Önder: Türkler ve Kürtler yavşaktır!
Cumhuriyet gazetesi yazarı Mine Kırıkkanat, HDP Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ile Cihangir'de arasında geçen bir konuşmayı köşesine taşıdı.

SIRRI SÜREYYA HEM TÜRKLERE HEM DE KÜRTLERE HAKARET ETTİ

Sırrı Süreyya Önder'e “Türklerle Kürtler ayrılır mı?” sorusunu sorduğunu yazan Kırıkkanat, Önder'in bu soruya “Ortak genleri y..…lık. Ayrılamazlar!” cevabını verdiğini söyledi.


KIRIKKANAT HDP'YE LAF ÇARPTI

Cumhuriyet yazarı, HDP'nin başkanlık sistemi konusundaki değişken tavrının, Önder'in bu sözlerini doğruladığını söyleyerek Sırrı Süreyya Önder'e de ince bir gönderme yaptı. İşte Kırıkkanat'ın yazısının o kısmı;

"Henüz milletvekili olmadığı yıllarda bir gün, Sırrı Süreyya Öndere sormuştum:“TürklerleKürtler ayrılır mı?”

“Cık,” yapmıştı. “Ortak genleri y..…lık. Ayrılamazlar!”

Bir Cihangir kahvesinde, masada üç kişiydik. Yani sohbetin tanığı da var. Çok gülmüştüm.

HDP’nin “Seni başkan yaptırmayacağız” kararlılığından “Meksika/ABD usulü başkanyaptırabiliriz”e ne kadar rahat ve çabuk geçtiğine bakılırsa; Sırrı Süreyya hiç olmazsa genetik teşhiste yanılmamış!"

SIRRI CEVAP VERDİ
Sırrı Süreyya Önder iddiaları karşısında yaptığı açıklamada "ironi" yaptığını Kırıkkanat'ın da saçmaladığını  söyledi. İddianın sahibi Mine Kırıkkanat ise "bal gibi söyledi, bizi de bayağı güldürdü, orada iki kişiyidik" açıklaması geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.