Öne Çıkanlar esed erdoğan chp DAEŞ son dakika haberleri

Site, Bina, Apartman Yönetimi Yapan Firmalara İlgi Artıyor

Site, Bina, Apartman Yönetimi Yapan Firmalara İlgi Artıyor

Apartman yönetimi yapan firmalar, yöneticisi olmayan ya da işlerin doğru şekilde yürümediği binaların sorunlarına çözüm oluyor. Komşulukların bitmesi, aynı bina içerisinde yaşayan insanların bir birlerini tanımaması, bina ve site yönetimi yapan firmaların önünü açtı. Hiç tanımadığı insanlardan birini yönetici seçmek ya da bu kişiden aidat almak istemeyen site sakinleri bu görevi kurumsal firmalara devretti.

İnci bina ve site yönetimi, İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasında müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. Kurumsal alt yapısı ve uzman ekibi ile profesyonel bina yönetimi hizmeti alabileceğiniz firmamıza 0850 885 51 10 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Bina Yönetim Hizmetleri

Site yönetimi tarafından gerekli yetkilerin İnci bina yönetimine devri ile birlikte çalışmalara başlıyoruz. Siteniz için planlanan onarım ve yatırımlar kurul oluşturulur. Binanız adına bir hesap açılır ya da varsa eski site hesabınız kullanılır. Apartman aidatlarınız ve ödemeler bu hesapta toplanır ve şeffaf olarak yönetilir.

Profesyonel site yönetimi, temizlik ve bakım hizmetleri özellikle İstanbul’da yer alan tüm bina ve siteler için gereklidir. Güven duyabileceğiniz ve sürdürülebilir bina yönetimi hizmetleri ile tanışmak için hala geç değil.

Apartman Yönetimi Asansör Bakımı ve Diğer Hizmetler

Binanızda yer alan asansörler yönetmeliklerde belirtilen sürelerde denetlenir ve bakımları yapılır. Bakımı yapılan asansörlerin gerekli onayları alması için yasal prosedürler başlatılır.  Apartman sakinlerinin asansörde kalmaması, sizin ve misafirlerinizin asansörleri sorunsuz şekilde kullanması için bakımların zamanında yapılması gereklidir. 

İnci bina yönetimi olarak bina yönetimi hizmetleri, bütçe yönetimi, hukuksal danışmanlık hizmetleri, denetim ve bakım onarım hizmetlerinin yanında denetim hizmetleri sunuyoruz. Şeffaf ve güvenilir bir yönetim hizmeti almak, binanızı emin ellere teslim etmek için bizleri tercih edebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.