Öne Çıkanlar türkiye IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye ışid ahmet davutoğlu

Skandal karar: Dağlıca'da ölen askeri şehit saymadılar!

Dağlıca saldırısında yaralandıktan sonra dün gece şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Melih Garip Ünsal hakkında skandal bir karar verildi. Ünsal'ın şehit olmadığı söylenince aile ikinci kez yıkıldı.


Sözcü'den Ali Ekber Ertürk'ün haberine göre teröristlerin saldırısı sonucu soluduğu zehirli gazdan etkilenen ve yoğun bakıma kaldırılan Ünsal’ın cenazesi dün Ankara’ya getirildi. Acılı aile çocuklarının Cebeci şehitliğine gömülmesini istedi.


‘ŞEHİT DEĞİL’

 

Ancak askeri yetkililer aileye skandal bir yanıt verdi. “Oğlunuz çatışma sırasında yaralanmadı. Bu nedenle şehit sayılmıyor. Sivil mezarlığa gömülmesi gerekir” açıklaması yapıldı.

 

Ankara Kayaş’ta oturan Sivaslı acılı baba Baki Ünsal ile anne Münevver Ünsal, bu karar karşısında isyan etti. “İkinci kez yıkıldık” diyen aile oğullarının şehit mezarlığına defnedilmesini talep ediyor.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.