Öne Çıkanlar rusya çatışma ahmet davutoğlu haber dışişleri bakanlıüı

Skandal karara Erdoğan'dan ilk tepki
Kenya'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Alman Parlamentosu'nun '1915' olaylarını 'soykırım' olarak tanımlamasıyla ilgili bir gazetecinin sorusunu yanıtladı. Bu kararın iki ülke ilişkilerini 'ciddi manada'etkileyeceğini ifade eden Cumhurbaşkanı, Türkiye'nin gerekli adımları atacağını belirtti.

Erdoğan şunları söyledi;

Az önce Sayın Başbakan'la da bir telefon görüşmem oldu. Ortak kanaatimiz ilk adımımız bir defa Büyükelçiyi Türkiye'ye çağırmak. Şu anda Alman parlamentosunun almış olduğu karar aslında Almanya-Türkiye ilişkilerini ciddi manada etkileyecek olan karardır. Döndükten sonra oturacağız bunların değerlendirmesini yapacağız. Atmamız gereken adımları atacağız. Büyükelçi'nin gelişi ve Alman Parlamentosu'ndaki bu metinlerin değerlendirilmesi arkadaşlarımız tarafından yapılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet civek 8 yıl önce

İcerde ve dışarda vatan hainleri ile dolu Allah devletimize zeval vermesin..

Avatar
turan 8 yıl önce

Almanya cok buyuk yanlış yaptı

Avatar
Hayri 8 yıl önce

Ausländer raus...! Bu Hitler'in meşhur sözü.Yabancılar dışarı...!Bizimde bunu yapmamız lazım.Hitlerin nasıl vatan hainleri ni diri diri yaktığı gibi bizdeki vatan hainlerini yakacaksın.(Cem Özdemir şerefsizi gibi)Almanya'yı ayakta tutan Türklerdir.

Avatar
O mer 8 yıl önce

Yazıklar olsun Almanya yazıklar olsun Ermeni Cem Ödemir gavatı.sen biz Türkleri temsil edemessin seni Millet vekili olarak Tanımıyoruz bonu böyle bil .ve Almanın ......yalamaya devam et sen

Avatar
kral kürt 8 yıl önce

Hadi reis bu şerefsizlere yapalım bir atak
ALLAH VAR GAM YOKTUR

Avatar
iso 8 yıl önce

Almanya'pkknin başarılı olmadığını anladı. Doğunun Ermenilere ait olduğunu ordan bir pencere açmaya karar verdi demektir.

Avatar
Cancan 8 yıl önce

Turkiye multecilere bütün kapilarini açacak.. Daha sonra alamanyada bulunan TURK lere butun bankalarda bulunan paralarini vergisiz TURKIYE ye getirin dicek. Bak ozaman ne oluyor...