Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu rusya çatışma fenerbahçe haber

Skandallar Kraliçesi Hürriyet yazarı Ayşe Arman'dan inciler...
Skandallar Kraliçesi Hürriyet yazarı Ayşe Arman'ın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kadın bakana yönelttiği skandal ifadelere sahip çıkması gündeme oturdu. Her seferinde kadın haklarından bahseden "benim bedenim benim kararım" edebiyatı yapan Ayşe Arman'ın özellikle kadınları rencide eden skandalları saymakla bitmiyor.. Hatta bir tanesinin ucu bir kadın cinayetine dayanıyor.. Ayşe Arman'ın Sabetaycı (Kripto Yahudi) olduğu iddia ediliyor! İşte Ayşe Arman'ın skandallarından sadece bazıları..

1. ASLI BAŞ CİNAYETİNDE AYŞE ARMAN...





Bodrum'da 2010 yılında işadamı Ahmet Bayer'a ait villanın hayatını kaybeden mankenler kraliçesi Aslı Baş Ahmet Bayer'in villasında acımasızca katledildi... Daha sonra Bayer'in paralel yapıya yakın işadamı İhsan Kalkavan'dan yardım istediği ortaya çıktı. Bayer'in iş Kalkavan'la ilgili yaptığı telefon görüşmeleri ve daha sonra C. isimli bir avukatla yaptığı görüşmeler basına yansımıştı...
Jandarmanın mahkemeye sunmadığı bu kayıtlarda açık açık rüşvet konuşmaları yer alıyor. Oğulları Hakan-Volkan Bayer'in tutuklanmasıyla panikleyen Ahmet Bayer'in, bir avukat aracılığıyla bir başka avukat Hakan T.'a para ulaştırdığı ses kayıtlarına yansıdı. Bayer, avukatıyla bir konuşmasında ise Ayşe Arman'la yaptığı röportajı hatırlatarak, 'Ayşe Arman'la güzel bir röportaj yaptık. Hakkımızda iyi olacak ' dediği ortaya çıktı. Katil zanlısını parlatma görevi yapan Ayşe Arman'ın da bu cinayette yargılanması gündeme geldi.

2. AYŞE ARMAN NEREDE EŞCİNSEL VAR RÖPORTAJ YAPIYOR!




Konu dini nikah olduğu zaman "suç" kavramını ön plana çıkaran Doğan Medyası'nın eşcinsel evlilikleri ön plana çıkarması bilinen bir gerçek... Ancak Ayşe Arman nerede bir eşcinsel var onu bulup röportaj yapmakta bir sakınca görmüyor. Ayşe Arman son olarak 21 ve 28 yaşındaki iki erkeğin sözde evliliğini haberleştirmişti...

3. AYŞE ARMAN'IN RÖPORTAJI SAHTE ÇIKTI!




Ayşe Arman'ın dünyaca ünlü "Secret" kitabının yazarı  Rhondo Byrne ile yaptığı bir "röportaj"ı yayınladı. Ancak röportaj sahteydi.. Röportajın sahte olduğu ortaya çıkınca Ayşe Arman  "kandırıldım" açıklamasını yaptı..

4. AYŞE ARMAN TÜRBANA GİRİP MÜSLÜMANLARLA DALGA GEÇTİ!





Ayşe Arman "müslümanların nasıl yaşağını anlamak" için türbana girdi. Ancak gerçek niyeti müslümanların kutsallarına saldırmak olan Ayşe Arman yazısına türbanı "bez parçası" olarak tanımlayarak başladı. Türban giyip barlara giden, haşemayla denize giren Arman yazı dizisi boyunca müslümanlarla alay etti. 

5. AYŞE ARMAN ÇARŞAMBA'DA MİNİ ETEKLE DOLAŞTI




Aynı Ayşe Arman Fatih, İsmailağa'da mini etek giyerek sokaklarda dolaşarak ayrı bir skandala imza attı.

6. AYŞE ARMAN SABETAYCI MI?



Bulduğu her fırsatta İslama ve islami değerlere saldıran Ayşe Arman Prof. Yalçın Küçük Ayşe Arman'ın da Sabetaycı (Gizli Yahudi) olduğunu öne sürmüştü. Ancak Ayşe Arman bu iddiayı yalanlamıştı..

7. RÖPORTAJ İÇİN HERKESLE YATAĞA GİRİYOR!



Röportaj yaptığı kadın erkek herkesle yatağa girmeyi marifet sayan Ayşe Arman ünlü ayakkabı tasarımcısı Christian Louboutin ile de yatağa girmekte beis görmemişti..

komplohaber.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Doğrucu 7 yıl önce

bu kadının iftiracı olduğu ve para karşılığı haber röportaj yaptığına dair birçok haber var basında. yazıklar olsun!!!!!!!!!!!!!!

Avatar
Ramazan 7 yıl önce

Yüce Dinimizle dalga geçiyor bu kadın