Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

Sneijder İngiliz gazetecinin tuzağına düşmedi

Galatsaray'dan ayrıldıktan sonra Fransız ekibi Nice ile anlaşan Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, İngiltere'de yayın yapan The Telegraph gazetesinin sorularını yanıtladı.

Amacının Dünya Kupası'nda Hollanda formasını sırtlamak olduğunu ifade eden Sneijder bunun için Nice'e geldiğini söyledi.

"TÜRKİYE'DE HEP GÜVENDEYDİM"

İngiliz gazetecinin Türkiye hakkında sorduğu tuzak sorulara çok net bir cevap veren Hollandalı yıldız, Türkiye'de kendisini her zaman güvende hissettiğini belirtti.

Sneijder, "Türkiye'de hiçbir zaman kendimi güvende hissetmediğim bir durum olmadı. Galatasaray ve İstanbul hayatımın bir parçası ve bu deneyimi asla unutmayacağım" diye konuştu.

Sneijder İngiliz gazetecinin tuzağına düşmedi

KILIÇDAROĞLU TÜRKİYE GÜVENLİ DEĞİL DİYOR

33 yaşındaki Hollandalı yıldızın bu açıklamaları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Alman medyasında Türkiye'yi yerden yere vurduğu röportajı akıllara getirdi.

CHP Lideri, Focus dergisine verdiği röportajda Türkiye'de can ve mal güvenliğinin olmadığını dile getirmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.