Öne Çıkanlar rusya haber terör örgütü abd operasyon

SON DAKİKA: Mardin'de PKK operasyonu: 3 terörist öldürüldü!

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Ömerli, Midyat ve Nusaybin kırsalında terör örgütüne yönelik operasyonda, 3 terörist etkisiz hale getirildi, teröristlere yardım ve yataklık yaptığı tespit edilen 3 kişi gözaltına alındı.

3 kalaşnikof ve bu silaha ait 13 dolu şarjör ile gece görüş dürbününün ele geçirildiği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bomba yapımında kullanılan 200 kilogram amonyum nitrat, el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan çok sayıda malzeme, 1 tuzaklanmış tüp, 29 hücum yeleği ve çok sayıda muhtelif giyim, yaşam ve sıhhiye malzemesi ele geçirilmiştir. Operasyon bölgesinde sığınak olarak kullanılan 7 ayrı mağara, tahrip edilerek kullanılamaz hale getirilmiştir."

Açıklamada, kamu düzeninin tesisi ve vatandaşların huzurunun temini için operasyonlara kararlılıkla devam edileceği kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.