Öne Çıkanlar lale mansur paralel devlet yapılanması çift sim kartı kırşehir demirtaş

SON DAKİKA: MİT'ten, düşürülen uçağın pilotlarının sağ olduğu açıklaması geldi!

Ankara’daki güvenlik birimlerine göre, Türkiye-Suriye sınırında düşürülen Su-24 tipi savaş uçağının paraşütle atlayan pilotları sağ ve muhaliflerin elinde.

MİT’in pilotların sağ olarak Türkiye’ye teslim edilmesi için bölgedeki muhalif gruplarla temas kurduğu öğrenildi.

BAŞBAKANLIK: TEYİT ETTİK

Doğan Haber Ajansı'na bilgi veren Başbakanlık kaynakları da, Suriye sınırında düşürülen uçağın 2 pilotunun sağ olduğunu teyit ettiklerini, pilotların muhaliflerin elinde olduklarını belirterek, kurtarılmaları için ilgili birimlerin çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.

Sosyal medyada yer alan ölü Rus pilotu görüntüsünün ise muhaliflerce düşürüldüğü belirtilen helikopterin pilotu olduğu tahmin ediliyor.

’ATMA, ESİR ESİR!’

Pilotların paraşütle atladığı sırada çekilen görüntülerde esir alınmaları için ateş edilmemeleri yönünde uyarı yapıldığı görülmüştü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.