Öne Çıkanlar esed erdoğan DAEŞ chp deaş

SON DAKİKA: PKK'lı teröristler Cizre'de polis kaçırdı!
Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde PKK'lılar kaymakam Ahmet Adanur'un yakın koruması polis memuru Ayhan Kaya'yı kaçırdı. Kaçırılan polis memuru Kaya'yı kurtarmak için ilçede geniş çaplı operasyon başlatıldı. 

Cizre Kaymakamı Ahmet Adanur'un yakın koruma polisi olan Ayhan Kaya, saat 17.00 sıralarında PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'liler tarafından kaçırıldı. Cizre Devlet Hastanesi'nde rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Ayhan Kaya, özel otomobiliyle evine gitmek üzere yola çıktı. Kaya'nın hastane çıkışında otomobilinin önünü kesen PKK'lılar polis memuru Kaya'ya silah tehdidiyle etkisiz hale getirdi. PKK'lılar daha sonra Ayhan Kaya'yı otomobiliyle kaçırdı.
PKK'lıların polis memuru Ayhan Kaya'yı kaçırdığının duyulmasının ardından güvenlik güçleri ilçede geniş çaplı operasyon başlattı. Cizre'nin giriş ve çıkışları tutulurken, operasyonlar sürüyor.

                                                        Polis memuru Ayhan Kaya




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.