Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

SON DAKİKA: Yüksekova'da çatışma!

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde akşam saatlerinde yoğun bir şekilde silah sesleri duyuldu. Bazı vatandaşlar ise sokağa çıkma yasağını protesto etmek amacıyla sokaklara çıkıp ateş yaktı.

İki gün önce sokağa çıkma yasağının ilan edildiği Hakkari’nin Yüksekova İlçesi'nde güvenlik güçleri ile YDG-H üyeleri arasında Cumhuriyet ve Kaniheyder mahallelerinde çatışma çıktı.

Yoğun silah seslerinin duyulduğu ilçede vatandaşlar sokağa çıkma yasağı ve operasyonları protesto etmek amacıyla sokağa çıkıp ateş yaktı. Tencere tavalarla gürültü yapan vatandaşlar sokak aralarında da nöbet tutmaya başlarken polis zaman zaman sokağa çıkanlara gaz bombası ve plastik mermilerle müdahale ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.