Öne Çıkanlar türkiye dünyanın en güçlü orduları abdülhamid ses aktivasyon zırhlı ambulans

Son dönemlerin en gözde şal modelleri

Son dönemlerde tesettür modasında hızlı bir ilerleyiş söz konusu. Önceden çok az çeşitlilik varken artık renk renk desen desen bir çok çeşitlilik barındırıyor. Tesettürlü kadınların en fazla kullandığı bir ürün olan şal modellerini de buna dahil edebiliriz. Alışveriş esnasında yerinde bir seçim yaparak içinize sinen bir model tercihi yapabilirsiniz. İşte bu doğru tercih için şal alırken dikkat edilmesi gereken püf noktalar neler? gelin birlikte bakalım.

1)Kombin Parçalarında Uyumu Yakalamak

Kimi zaman alışveriş esnasında çok beğenerek aldığınız bir ürün çok uzun süre kullanılmak için gardrobunuzda yerini alabilir. Bu sebeple hem kumaş açısından rahat edebileceğiniz hem de dolabınızdaki kombin parçaları ile uygun olduğunu düşündüğünüz parçaları tercih etmelisiniz. Dolabınızdaki renkleri iyi bilmelisiniz. Ağırlıklı olarak hangi renklerde ürününüz varsa şal rengi seçiminde de bu renkle uyumlu parçaları seçmek her zaman önceliğiniz olsun.

2) Şalın Kumaş Kalitesini Değerlendirin

Bir çok kişi şalın kalitesini markası ile ölçecektir. Hatalı da sayıldığını söyleyemeyiz. Fakat bütçenize uygun kaliteli seçimler yapabilmek de mümkün. Bazı şalların kumaş yapısı oldukça sert kimisi ise yumuşaktır. Her ikisinin de avantajı ve dezavantajı olsa da şal seçiminde orta kararı yakalayabilmek önemlidir. kahverengi şal modelleri

3) Marka İndirimlerinden Faydalanmayı İhmal Etmeyin

Tesettür giyimin diğer markalara oranla bir çok kişi gibi ben de daha pahalı olduğunu düşünmekteyim. Hal böyleyken özellikle bir ürünü sezon fiyatında yakalamak oldukça zor olabiliyor. Bu sebeple şal alırken dikkat edilmesi gereken bir diğer püf nokta beğendiğiniz ürünü indirimde yakalayabilmek. Her zaman sezon sonunda o markanın aynı ürününü bulmak zor olabilir. Bu sebeple bütçenizin el verdiği çok beğendiğiniz bir ürünü alırken, orta halli bir ürün için ise beklemeyi tercih ederek bütçenizi koruyabilirsiniz.

4) Kaygan Kumaş Olmamasına Dikkat Edin



Şal satın almadan önce kumaşın yapısını bilmek oldukça önemli. İnternet siparişlerinde de bu sebeple kumaş yapısına dikkat ederek ürünü almaya özen göstermelisiniz. Böylelikle içinize sinen, yerinde bir tercih yapmış olursunuz. Şal alırken dikkat edilmesi gereken hususları daha detaylı incelemek ve şal modellerin görmek için sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın. https://www.kadinev.com/



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.