Öne Çıkanlar türkiye terör Isaac Liev Schreiber MI6 METİN UCA

Son nefesinde katilini deşifre etti: 'Kara Murat'

Olay Aydın'ın Nazilli ilçesi'nde yaşandı. İnşaat ustası 47 yaşındaki İsmail Bulut yaz aylarında da helva satarak 2 çocuğunun geçimini sağlamaya çalışıyordu. M.A isimli vatandaş Bulut'tan veresiye helva istedi ancak Bulut bu isteğini geri çevirdi.
 
Öfkeli M.A kendisine helva vermeyen Bulut'u bir kahvehanede çay içerken yakaladı. İkili tartışmaya başladı. O sırada M.A belinden çıkardığı tabancayla Bulut'u yaralayıp olay yerinden kaçtı.

2 çocuk babası Nazilli Devlet Hastanesi'ne getirildi. Bilinci yarı kapalı olan Bulut ameliyata girmeden önce kendisini vuranın Kara Murat lakaplı M.A olduğunu söyledi. 

Bu bilgiden yola çıkan polis şimdi her yerde M.A'yı arıyor. Bulut ise girdiği ameliyata rağmen kurtarılamayarak can verdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.