Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Sözcü'den namaz kılanlara 'terörist' iması

Uçak koridirorunda kılınan namazı haber yapan Sözcü gazetesi, 'Yabancılar görüntüden korktu, eylem yapacaklarından korktu' diye bir yolcunun sözlerine yer verdi.

Bugün gazetenin ilk sayfasında da geniş şekilde yer alan haber şöyle;

Uçakta namaza duran yolcular paniğe yol açtı

HAVACILIK tarihine geçecek olay ağustos ayı sonunda özel bir Türk havayolu şirketinin Stockholm-İstanbul seferinde yaşandı.
Uçak, havalandıktan kısa süre sonra bazı yolcular, koltuğundan kalkıp koridorda namaza durdu. Namaz sürecinde koridoru kapatan bu kişilere, kabin ekibi müdahale etmedi. Bir uçak yolculuğunda ilk kez yaşanan ve uçuş güvenliğini tehlikeye düşüren bu olay, yabancı yolcularının tedirgin olmasına ve panik yaşamalarına yol açtı. Uçağın büyük bölümünü dolduran Türk yolcular da yadırgadı.



İYİ Kİ O ANDA BİR TÜRBÜLANS YAŞANMADI

Havada namazı Ali Akan adlı bir yolcu fotoğrafladı. Alkan, yaşananları, “Herkes bu durum karşısında endişeye kapıldı. Kimse sesini çıkaramadı. Bazı yolcular, (Namaz kılındıktan sonra bir şey olacak mı? Ya kalkıp eylem yaparlarsa…) diye mırıldandı” diye anlattı. Bu olayı, gündeme getiren ise Stockholm’de yaşayan Türk gazeteci Tandoğan Uysal oldu. Uysal, uçakta namazla ilgili, “Bu olayda hosteslerin sessiz kalması çok ilginç. Uçak, Allah korusun bir hava boşluğuna girse yaşanacakları düşünmek bile istemiyorum. Peki, böyle bir tablo acaba Türk Bayraklı değil de, yabancı bayraklı bir başka uçak şirketinde yaşanır mıydı? Uluslararası havacılık kuralları buna ne diyor? O hostesler biliyor mu acaba?” diye sordu.

Haber7 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.