Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

Sözcü'nün Halisdemir haberine ailesinden yalanlama

15 Temmuz Darbe Girişimi gecesi Özel Kuvvetler Karargahını ele geçirmek isteyen darbeci hain General Semih Terzi'yi alnından vurarak öldürdükten sonra, 30 kurşunla şehit edilen Ömer Halisdemir hakkında ortaya oldukça tuhaf bir iddia atıldı.

Sözcü Gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk tarafından hazırlanan haberde, darbe gecesinin kahramanlarından Ömer Halisdemir ve ailesinin CHP'li olduğu, kahraman şehidin ailesinin kendilerine yapılan yardımları kabul etmeyerek, krediyle ev aldığı belirtildi.

AİLEDEN YALANLAMA GELDİ

Sözcü'nin 'Astsubay Ömer Halisdemir'in ailesi CHP'li çıktı' haberi saatler geçmeden, şehidin amca oğlu tarafından yalanlandı.

"HABER AİLEMİZİ ÜZDÜ"

Haber Seyret'e konuşan Halisdemir'in amca oğlu, "Rahmetli Amcam Ömer HALİSDEMİR hakkında CHP'li olduğu yönünde haberler çıkmış, bu durum ablamı yani rahmetli abimin eşini, çocukları ve direkt ailesini bizleri büyük oranda üzmüştür" şeklinde konuştu.

"DOĞRUYU YANLIŞI TARTAR KİME OY VERECEĞİMİZİ İYİ BİLİRİZ"

Sözcü gazetesini, çıkarcılık ve yalancılık ile suçlayan şehit Halisdemir'in yakını sözlerine şöyle devam etti:

"Şundan çıkar sağlayan insanların varlığından soğumuş durumdayız artık. Bizim ailemizin CHP ile uzaktan yakından bir alakası yok. Biz Müslüman insanlarız doğruyu yanlışı tartar kime oy vereceğimizi iyi biliriz"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zennure 8 yıl önce

Kimin hangi partili olduğu kimseyi ilgilendirmez.ben AKP'liyi.ne yani şimdi O MUBAREK ŞEHİDİMİZ YAVRUMUZ EVLADIMIZ BAŞKA PARTİYİ DESTEKLİYO YADA ONU TUTUYO DİYE BEN ONA ŞEHİT DEMEYECEKMİYİM.BU VATAN SEVDASIYLA ALAKALI TAMAMMI PARTİ DEĞİL.VELEVKİ CHP yi TUTUYO SANANE BANANE KİME NE..BU VATANIN EVLADI VE 2 ÇOCUĞUNA RAĞMEN EMRİ "BAŞ ÜSTÜNE KOMUTANIM"DİYEREK,ŞEHİTLİK MERTEBESİNE ERMİŞMİ??KESİNLE ERMİŞ.RABBİMİN RAHMETİ ÜZERİNE OLSUN ŞEHİDİM.SENİN O ATTIĞIN KUTŞUN OLMASAYDI BEN ŞUAN BI SATIRLARI YAZIYOR OLAMAZDIM..