Öne Çıkanlar esed chp komplohaber ahmet hakan devlet bahçeli

Sözde aydınlardan bir ihanet bildirisi daha!
İmzaladıkları bildiride askeri polisi katliamcı gibi gösterip bebek katili PKK'ya tek laf etmeyen 1100 akademisyene tepkiler sürerken, bir grup akademisyen ikinci bir bildiri açıkladı. Baskın Oran'ın elebaşlığını yaptığı imzacılar, PKK'lı teröristlerin hendek ve barikatlarını savundu.

İŞTE O SÖZDE AKADEMİSYENLERİN YENİ BİLDİRİSİ!

1. Erdoğan rejimi bizzat yarattığı kargaşayı bahane ederek resmi ideoloji dışındaki farklı düşüncelerini ifade eden akademisyenler başta olmak üzere Türk halkına 12 Eylül'ü aratacak bir baskıyı asla uygulayamaz.

2. Hendekler ve barikatlar denilen olay bugünkü kargaşanın sebebi değildir. Kürtlere 1919'dan bu yana verilip tutulmayan sözlerin, son olarak da müzakere masasının devrilmesinin yarattığı hayal kırıklığının ve Kürtlere uygulanagelmiş boğucu baskının günümüzdeki koşulları sonucudur.

3. Erdoğan rejimi bunları bahane yaparak kendi Kürt vatandaşlarını öldüremez, zulmedemez, onurlarını ayaklar altına alamaz, cenazelerini zırhlı araçlar arkasında sürükleyemez, kentlerini harabeye çeviremez.

4. PKK ise Kürtlerin imha edilmesi politikası ile mücadele ederken kör teröre kayarak sivillere zarar veremez, kendi halkını çaresiz bırakamaz, iktidara daha büyük baskı uygulama fırsatı yaratamaz. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İSMAİL TAŞYÜREK 8 yıl önce

İNSAN BUKADAR HİN OLMAZ BUKSDAR YEDİĞİ TABAĞA PİSLEMEZ EĞER KOLAYSA BUNU AVRUPANIN HER HANGI BİR ÜLKESİNDE YAPSINLARDA GÖRELİM BUNLAR RESMEN VATAN HAİNLERİ

Avatar
Tc 8 yıl önce

Pkk'yı da sizi de üst üste koyarlar.

Avatar
Gönül Ayan 8 yıl önce

CHP açıkça yıkıcılığını ortaya koydu.

Avatar
Suna safak 8 yıl önce

TSK kurtleri oldurmuyo p k k ve uzantılarını olduruyo her sey medyada bu kadar açık netken kimi kandiracaklar nehin kafasi

Avatar
mert 8 yıl önce

bu akademisyen bozuntulari mutlaka cezası kalmayacak

Avatar
Hasan yilmaz 8 yıl önce

Tek kelimeyle Teroristlere ve kim olursa olsun Turkiyeyi bolmek ve Turk miletinin huzurunu bozmak isteyenlere Allahin laneti ollsun en yakin zamanda. ALLAH Turkiyeyi ve Dunyayi zalimlerden korusun.

Avatar
mert 8 yıl önce

bu şerefsizler universitelerde de öğrencileri birbirine kirdiriyorlar

Avatar
Y.KELEŞ 8 yıl önce

19 19 dan beri neredeydiniz yeni mi aklınız başınıza geldi.Bu iktidar sayesinde alınan mesafeyi nasıl göremezsiniz. Erdoğan ilk defa kürt kardeşlerim dediği zaman Türkiye'de infial olduğunda neredeydiniz. Bu iktidar döneminde Kürt halkına pek çok demokratik haklar verildi. Kürtçe tebrik kartı yazdı diye hapis cezası verilen dönemlerden bugün kürtçe seçim propoğandası yapıldığını nasıl göremezsiniz. Çözüm süreci süresince pkk silah bırakma sözünde mi duymadınız.
Sizden sözde aydın bile olamaz.
Atalar" Hain içerdeyse kapı kilit tutmaz oğul" demişler.