Öne Çıkanlar yunus mallı türkiye Tanap ıkby İBB İHRAÇ

Prof. Dr. Osman Özsoy'un darbe girişimi öncesi FETÖ terör örgütüne yaptığı güzellemelerin videosu ortaya çıktı.

Özsoy, yüzde 50 diye tabir edilen insanların sokağa çıkma yasağı ilan edildiğinde kendilerini savunmak için sokağa çıkmayacağını söylüyor, bu kişilerin demokrasi için mücadele etmeyeceğini öngörüyor:

İŞTE O SKANDAL SÖZLER

"Yüzde 50 desteği falan iplemeyin. Ben siyaset bilimi profesörüyüm ya. Alt yazı geçin televizyon kanallarından yarın sokağa çıkma yasağı var diye bakın sokağa çıkıyorlar mı?

Hocaların evleri cami avlusundadır. Namaza bile geçmezler korkularından. Türkiye'de insanların demokrasi için sahaya çıkmak gibi bir hassasiyeti yok. Bunlar kuru kalabalıklar.

Yine 3 tane yürekli komünist Taksim Meydanı'nı zorlayacaktır. Bir tane sağcı aydın bile çıkmayacaktır. Dolayısıyla sağ kesimde bir tane Ahmet Altan var mı? Sağ televizyon kanallarında bir tane Fatih Portakal var mı?"

KENDİNİ ELE VERDİ!

Sözde Profesör iş Özsoy bu açıklamalarıyla kendini resmen ihbar etmiş durumda... Özsoy'un darbeden 1 ay önce yaptığı bu konuşma, darbenin olacağını bildiğinin açık kanıtı... 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nevzat.b 8 yıl önce

Gurdunmu yurekli sagcilari senin gibi .....cocuguna gereken cevabi verdi

Avatar
Ben 8 yıl önce

Zaten siz öyle zannettiğiniz için oyunlarınız bozuldu ya cettini s!kt!ğ!m!n!n

Avatar
Ayfer 8 yıl önce

Bu gavur tutuklandı mı

Avatar
polat 8 yıl önce

Solcuymus şerefsiz senin gibi kanı bozuklar bilmez vatan ne demek ama biz sağcılar CANİMİZİ veririz.kurtulus savaşında senin ecdadın belki korkudan wc lere saklandı ama bizim ecdadımız göğsünü siper etti kahbe..

Avatar
ahmet 8 yıl önce

Senin fedon değil dün dünyayı toplamada bir tane türkün tırnağı bile olamazsınız maymun soyları serefsizlr

Avatar
Mehmet 8 yıl önce

Şerefsiz pzvnk

Avatar
ahmet 8 yıl önce

Senin fedon değil dün dünyayı toplamada bir tane türkün tırnağı bile olamazsınız maymun soyları serefsizlr

Avatar
műcahit vatan sağ.....olsun... 8 yıl önce

Portakali soyduk özsoy u oyduk feto ya koyduk vatanımızı koruduk reisimizi savunduk maç yeniden başlıyor .yeni tūrkiye ve şehitlerimiz için........tekbir Allahu ekber