Öne Çıkanlar türkiye suriye erdoğan putin son dakika

SSK Kemal özgüven patlaması yaşıyor!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tekrar televizyonda tartışma programına katılma önerisini yineledi ve "Ben adam yemem. Gel adam gibi karşıma gel, hesaplaşalım" dedi. Kılıçdaroğlu, "Gel karşıma çık, göstereyim ben sana karizmayı, senin karizmayı çizeyim" diye konuştu.

SSK KEMAL ERDOĞAN'IN KARİZMASINI ÇİZECEKMİŞ

Tekirdağ'da temel atma töreninde konuşan Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satırbaşları şöyle:

Gel karşıma çık, göstereyim ben sana karizmayı, senin karizmayı çizeyim. Oturmuş konuşuyor. E niye karşımda konuşmuyorsun? Sen hesap bilseydin memleket bu halde olur muydu? Emekçinin, doların, enflasyonun haline bak. İşsiz gençlerimizin haline bak. Bana gelmiş hesap bilmiyorsun diyor. Ben sana hesap öğreteyim. Her vatandaş nasıl kucaklanır anlatayım. Ama gelemez, cesaret edemez. 

Ben adam yemem, ben adamlarla kavga etmem. Cesaretim var, senin de cesaretin varsa sağda solda oturup konuşmaya gerek yok. Senin televizyonların, emrinde gazetecilerin var. Gazetecilerini al, televizyon kanalların var. Gel, adam gibi karşıma gel. Hesaplaşalım. Gelmeyeceksin biliyorum.

ERDOĞAN'IN VE KILIÇDAROĞLU'NUN FOTOĞRAFLARI PAYLAŞILDI

Özgüven patlaması yaşayan KK'nın bu açıklamalarının ardından Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun fotoları paylaşıldı.

 



SOSYAL MEDYADA ALAY KONUSU OLDU Kılıçdaroğlu bu sözleri sonrası sosyal medyada alay konusu oldu. Özellikler binlerce kullanıcı tarafından paylaşılan bu görsel bütün konuşmaları anlatmaya yetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.