Öne Çıkanlar Isaac Liev Schreiber MI6 METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) tüm yayın organlarında yayınlanan dizi ve filmler inceleme altına alındı. Bu zamana kadar yayınlanan bir çok dizi ve filmde subliminal mesajlar tespit edildi.

BÜYÜKELÇİ SUİKASTINDAN SONRA YENİ SAHNE

Terör örgütü FETÖ’nün yayın organlarından Samanyolu TV’de yayınlanan Nizama Adanmış Ruhlar’ın 89. bölümünde yayınlanan büyükelçiye suikast sahnesinde, Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Karlov suikastının benzerliğinin ortaya çıkmasından sonra  bugün sosyal medyada paylaşılan aynı diziye ait yeni bir sahne ise dikkat çekti.

YILBAŞINDA NOEL BABA KILIĞINDA...

Dizinin 90. bölümünde Noel baba kılığında bir kişi Türkiye'de bombalı eylem hazırlığı yapıyor. Dizinin bir önceki bölümünde büyükelçi suikastının birebir sahnelenmesi ve bir sonraki bölümün yılbaşına denk gelmesi akıllara soru işaretleri getirdi.

FETÖ dizisinde yayınlanan sahnede oyuncak içine yerleştirilen bombalarla saldırı yapılması planlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çağlayan tülin 7 yıl önce

arka planda LÜT ALIŞ= ÜST AKIL VE PATMA=PATLAMA'YI temsil ediyor, duvar yazıları da boş değildir kesin