Öne Çıkanlar rus tırları yangın bomba simon kjaer Şanlıurfa ceylanpınar intihar saldırısı

STV spikeri Kemal Gülen yakalandı
FETÖ/PDY soruşturmasında kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan ve polis ekipleri tarafından her yerde aranan Samanyolu Televizyonu'nun ana haber sunucusu, Gülen'in yeğeni ve avukatı Kemal Gülen'in Kastamonu 'nun Araç ilçesi'ne bağlı İkizören köyü'nde kayınpederi'ne ait evde saklandığı tespit edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonda Kemal Gülen ilçe merkezinde aracının içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

KEMAL GÜLEN'İN DUYGU SÖMÜRÜSÜ YAPTIĞI ANLAR



Kemal Gülen, sağlık kontrolünün ardından TEM ekipleri tarafından İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Gülen'in 15 Temmuz darbe girişiminden bu yana köy evinde gizlendiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
isa 8 yıl önce

Fetul Vahset

Avatar
Gönül Ayan 8 yıl önce

Utanmaz

Avatar
Baki 8 yıl önce

Bunların ailede salya sümük ağlamak genetik fetö amcasıda böyle ağlayarak kandırdı milleti hainler sürüsü birer utanmadan dürüstlükten adaletten dem giriyor.

Avatar
Özge 8 yıl önce

Allah Beksnızı versin

Avatar
Asim 8 yıl önce

Adamlar nerede ise dünya yi biz kurtaracağız diye inanmislar konuşmanın arasında darbenin geleceğini mi haber vermiş ne?

Avatar
Muhammet 8 yıl önce

FETÖ terör örgütü mensubu olan veya 15 temmuz dan itibaren hala sempati ile bakanların hepsi en az PKK teröritleri kadar suçludur İdam ile cezalandırılması gerekir.