Öne Çıkanlar rusya haber abd ışid uçak

Sur'da polise hain saldırı: 3 polis yaralandı
Diyarbakır’ın merkez Sur İlçesi’nde sürdürülen operasyonlarda dünden bu yana 20’den fazla tuzaklanmış bomba imha edildi. Bölgede süren çatışmalarda PKK’lıların keskin nişancı tüfeği Kanas ile açtığı ateş sonucu 3 polis yaralandı.

Merkez Sur İlçesi'nde hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için uygulanan sokağa çıkma yasağı bugün de devam etti. Özel Kuvvetler, Jandarma ve polis Özel Harekat timlerinin yürüttüğü operasyonlarda bugün yine güvenlik güçleriyle teröristler arasında çatışma çıktı.

Özellikle Hasırlı Mahallesi'nde evlere, dar sokaklara, hendek ve barikatlara tuzaklanan bombaların temizlenmesi çalışması yürüten güvenlik kuvvetleri dünden bu yana bölgede 20'den fazla tuzaklanmış bombayı imha etti. Bombaların imhası sırasında meydana gelen patlamalar kentin bir çok noktasından duyuldu.

3 POLİS YARALANDI

Çatışma sırasında PKK'lıların keskin nişancı tüfeği Kanas ile açtığı ateş sonucu 3 özel harekat polisi yaralandı. Diyarbakır Asker Hastanesi'ne kaldırılan polislerden 1'nin durumunun ağır, ayaklarından yaralanan diğer 2 polisin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Bölgede çatışmalar devam ederken, çatışma ve patlama sesleri kentin birçok noktasından duyuluyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.