Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu haber Robert Hockett Belçikalı Libeert

Sur'dan acı haber geldi: Şehitlerimiz var!

 Diyarbakır'ın Sur ilçesinde sokağa çıkma yasağının ardından devam eden operasyon 40'ıncı gününü doldururken, çatışmalar sürüyor. 

 
Sur ilçesinde süren operasyonlarda teröristler tarafından keskin nişancı silahı olarak bilinen kanas ile yapılan atışta bir Özel Harekat polisi (PÖH) memuru ağır yaralandı. Yaralı kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olurken, devam eden operasyonlarda çıkan çatışmada 1 Jandarma Özel Harekat (JÖH) mensubu şehit oldu. 1 polis ve 1 askerin şehit olduğu bölgede devam eden operasyonlarda teröristlerin el bombalı ve silahlı saldırısı sonucu 6 Jandarma Özel Harekat (JÖH) mensubu yaralandı.  
 
 SUR'DA 74 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ
 
Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 4 teröristin öldürüldüğü belirtildi. Açıklamada sokağa çıkma yasağının ardından başlatılan operasyonlarda bugüne kadar Sur ilçesinde öldürülen terörist sayısının 74'e ulaştığı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.