Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu rusya dışişleri son dakika flaş gelişmesi rusya yolcu uçağı seçim kampanyası

Sur ve Cizre'de neler oluyor?

Yeni Akit Yazarı Abdürrahim Dilipak bugünkü köşesini çarpıcı komplo teorilerine ayırdı...

1. AJANLARA KAPILARINI AÇIYORLAR

PKK ve Paralele yardım için gelen yabancılar otellerde değil, evlerde kalıyormuş. Sur’a ve Cizre’ye gelenler de, yurtdışından gelen arkadaş hikayesi ile evlerde misafir ediliyormuş.

2. TAPINAKÇILAR BÖLGEDE

Abdürrahim Dilipak'ın yazısına göre, Sur'da Ermeni hazinesinin ya da Hz. Süleyman'ın hazinesinin peşinde olanlar var.Vatikan'dan gelenler, Tapınakçılar, Pakraduniler bölgede..

3. VATİKAN'IN KIYAMET SAVAŞINA HAZIRLIĞI


Vatikan 200 milyar dolara yakın para ayırmış Ermenistan’dan başlayarak, Kürt bölgesini de içine alan, Gürcistan’dan başlayıp, Suriye ve Lübnan’ı da içine alan Anadolu devleti gibi, Hıristiyan ağırlıklı, Dürzilerin, Nuseyrilerin, Süryanilerin, Ezidilerin de içinde olacakları, Kürtleri de yanına alacakları yeni bir Mezepotamya devleti kuracaklarmiş. Hani kıyamet savaşı olacak ya, onun için bölgede bir Hıristiyan kuşağı oluşturma projesi...

4. KİRLİ PLAN DEŞİFRE OLDU!


Balkanlar, Kafkaslar ve Afrika'dan bol miktarda Hıristiyan savaşçı ve misyoner bölgeye taşınmaya amaçlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.