Öne Çıkanlar ışid türkiye terör terör örgütü saldırı

Dün İzmir'den gelen bir görüntü, vicdansızlıkta sınırladı zorladı. İzmirli bir esnaf, bisikletinin selesini tuttuğu gerekçesiyle Suriyeli çocuğu havaya kaldırıp yere fırlattı.

CANİ ADAMIN ÖYLECE GİTMESİNE İZİN VERMEDİ

Yaptığı hareket çok normalmiş gibi arkasını dönüp gitmeye kalkan cani adama hakettiği karşılık yine bir İzmirliden geldi. Çevredekilerin seyrettiği olayı kabullenemeyen adam, esnafın üzerine yürüdü ve yüzüne vurmaya başladı. Çevrede bulunanlar da bu tepkinin üzerine, çocuğu yere fırlatan adamın üzerine yürüdü.

VALİ, ÇOCUĞA YARDIM İÇİN TALİMAT VERDİ

Öte yandan Suriyeli küçük çocuğun her yerde arandığı öğrenilirken İzmir Valisi Mustafa Toprak da Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı: ''Basın görüntüleri çıkan ve hiçbir şekilde kabul edilemez çocuğa yönelik şiddetin faili emniyet tarafından tespit edilerek gözaltına alındı. Ayrıca Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü de şiddete uğrayan çocuğun bulunması ve aileye sosyal ve ekonomik destek için talimatlandırıldı. Çocuğa şiddet görüntülerini ileten ayrıca olay yerinde vicdani ve toplumsal tepki gösteren duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.