Öne Çıkanlar türkiye terör Isaac Liev Schreiber MI6 METİN UCA

Suriyeli mÜltecilerin otogardaki bekleyişi sürüyor

Almanya 400 bin mülteci alacak söylentisi Merkel'in 1 milyon mülteci alacağız sözüyle kesinleşince Edirne üzerinden Avrupa’ya gitmek isteyen Suriyeli mültecilerin Büyük İstanbul Otogarı'na akın etti.

Çok sayıda mülteci Edirne üzerinden Avrupa ülkelerine gitmek için Büyük İstanbul Otogarı’na geldi. Ancak otobüs firmalarından bilet alamayan mültecilerin bekleyişleri 3 gündür sürüyor.

Mülteciler otogar içerisinde kurdukları çadırlarda ve kaldırım taşlarında uyumaya devam edip otogarda sabahlıyorlar. Çevik kuvvet polisleri ise mültecilerin sayısı her geçen gün artarken, olası olumsuz bir durum için hazır bekliyor. Sağlık ekipleri ise olası bir kötü durum için tetikte..

Suriyeli çocuklar için her durumdan eğlence çıkarmayı başarıyor. Saklambaç oynayan çocuklar namaz vakti geldiği zaman da aileleriyle birlikte namaz kılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.