Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir California diyarbakır tam tasdik

'Swinger' ve fuhuş için internette eşini pazarladı

Adana'da, eşini sosyal paylaşım sitesi üzerinden tanıştığı çiftlere ve tek erkeklere pazarladığı öne sürülen 43 yaşındaki E.K. gözaltına alındı. E.K. ifadesinde, "Eşim ısrar etti, fantezi amaçlı eğlence olsun diye yaptım" dedi.
Ahlak Büro Amirliği ekipleri, E.K.'nin sosyal paylaşım sitesinde açtığı sayfada eşi 41 yaşındaki İ.K.'yi 'swinger' denilen eşli fuhuş ortamlarına ve tek erkeklere pazarladığı ihbarını aldı. Çalışma başlatan polis ekipleri, çiftin sosyal paylaşım sitesi üzerinden telefonuna ulaştı, 'Telefondan değil whatsaaptan görüşelim' cevabı aldı. Bunun üzerine polis, çiftle müşteri gibi pazarlık yaptı. Çift polise 'swinger' denen eşli seks partilerine katıldıklarını, hafta sonu Gaziantep'te bir partide olduklarını anlattı.

SEKSİ KIYAFETLERLE DANS

Müşteri sandıkları polislere randevu veren çift, gelirken içki ve sigara getirmelerini de isteyerek adresi verdi. Huzurevleri Mahallesi'ndeki adrese giden polis, evden içeri girdiğinde, kadın seksi kıyafetler giyip dans etmeye başladı. Kocası E.K. ile birlikte İ.K.'yı izleyen polis, daha sonra anlaştığı parayı kadına uzattı. Kadının parayı alması üzerine polis kimliğini gösterip çifti gözaltına aldı.

EĞLENCE AMAÇLIYMIŞ


Emniyet Müdürlüğü'nde sorguya alınan kadın, 5 ay önce sosyal paylaşım sitesinde 'Swinger' fantezisinin ilgisini çektiğini belirterek, "Eğlence amaçlı takıldım, kimseyle birlikte olmadım. Polisle de eğlence olsun diye buluştum. Eğlence amaçlı evde fantezi kıyafet giyip dans ettim" dedi.
E.K. ise eşinin ısrar etmesi üzerine fantezi amaçlı kabul ettiğini öne sürerek, "Gırgır yapıp eğlenmek istedim. Zaten benim telefonum bu tür şeylere müsait değil" diyerek suçlamaları kabul etmedi.
İ.K. ifadesinin ardından, kocası E.K. de sevk edildiği nöbetçi mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.