Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

Tacı geri alınan Itır Esen ifade verdi

15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde attığı tweet nedeniyle tacı ve Miss Turkey 2017 birinciliği geri alınan Itır Esen hakkında, "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik" suçundan başlatılan soruşturma kapsamında bugün ifade verdi.


"SÖZLERİM YANLIŞ ANLAŞILDI"


Hakkında, "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçundan soruşturma başlatılan Itır Esen'in sorgusunda, soruşturmaya konu tweeti hakaret kastı ile atmadığını söylediği belirtildi. Esen'in, tweette konuya ilişkin sözlerinin de yanlış anlaşıldığını söylediği kaydedildi.
 


NE OLMUŞTU?


Miss Turkey 2017 güzellik yarışmasında birinci seçilen Itır Esen, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde attığı tweet nedeniyle büyük tepki çekmiş, tacı ve birinciliği elinden alınmıştı.

Üç kişinin şikayeti üzerine de Itır Esen hakkında, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik" suçundan soruşturma başlatılmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ihsan 6 yıl önce

Beni şaşırtan, bunu kim birinci seçti ve neye bakarak?