Öne Çıkanlar haber botu zip perde forum En iyi bulut santral ömer kutay

Tahir Elçi'nin öldürülmeden önce çekilmiş yeni görüntüleri ortaya çıktı!
Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi'nin vurulduğu Yenikapı Sokak'ta bulunan Telekom binasının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Kayıtlarda vurulma anına ilişkin görüntü bulunamazken, Tahir Elçi'nin son kez yürüyerek Yenikapı Sokak'a girmesi güvenlik kamerasına yansıdı. Kayıtlarda olaydan sonra vatandaşların beyaz bayrak açıp ellerini havaya kaldırarak sokaktan çıkması görüntüleri de bulunuyor. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Tahir Elçi'nin öldürülmesine ilişkin yürüttüğü soruşturma devam ediyor. Soruşturma kapsamında istihbarat ve terör uzmanlarının üzerinde çok durduğu Telekom binasının kamera görüntülerinin incelenmesi tamamlandı.

Yapılan incelemede çok konuşulan Telekom kamerasında Elçi'nin vurulma anına dair bir görüntü bulunamadı. Yetkililer Telekom güvenlik kamerasının Elçi'nin vurulduğu noktayı görmediğini belirtti. Bu arada Diyarbakır Barosu'nun talebi üzerine olayın olduğu sokakta bulunan bir kebapçının güvenlik kamerası kayıtları da Diyarbakır'da açılamadı. Kayıtların savcılık tarafından incelenmek üzere Ankara Jandarma Kriminal Laboratuvarı'na gönderildiği belirtildi.

İşte o yeni görüntüler;



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.