Öne Çıkanlar TRT 1 Silvan MİT tırları rusya Boğaziçi

Tam tasdik hizmeti nedir

Tam tasdik hizmeti nedir? Bu makalemizde sizler için tam tasdik hizmetinden bahsedeceğiz. Kurumlar vergisi beyannamesi tam tasdik hizmeti, Maliye Bakanlığınca yapılan incelemeler sırasında tespit edilebilecek hatalı uygulamaları önemli ölçüde azaltmaya yarar. İlaveten, Maliye Bakanlığı tarafından, kurumlar vergisi beyannamesi tasdik edilmemiş şirketlerin, beyanları tasdik edilmiş kurumlara göre inceleme açısından daha öncelikli olacağı belirtilmiştir. 

Capital Denetim, firmalarınıza sunacağımız tam tasdik hizmetini rutin defter, belge ve beyanname kontrolünün çok ötesinde değerlendirir. Tam tasdik hizmetine bakış açımız temelde teknolojiyi baz alarak risk ve fırsat odaklı olmaktır. Bu doğrultuda Risk Tespit Komitesi ve Kalite Denetim Ekibi gibi şirket içi unsurlar ile bilgi akışını sağlayarak hızlı ve kaliteli bir şekilde doğruca sonuca kilitleniyoruz.  

Bilindiği gibi; yakın geçmişte etkisini çok güçlü hissettiğimiz teknoloji devrimi, kamu ve özel sektörü içine alan fırsatlar havuzu olarak değerlendirilmiştir.    

İşte tam bu doğrultuda kurumlar vergisi tam tasdik ve danışmanlık hizmetleri uzman ekibimiz sizlere yeni fırsatları sunmayı ve teknolojinin gücünden yararlanarak ihtiyaçlarınızı karşılamayı güvence ediyor.    

Uluslararası ve yerel mevzuata hâkim uzman kadro tarafından ilk temas ile birlikte var olan veya gelecekte oluşabilecek risk ve fırsatları belirleyerek, adeta bir cerrah gibi yaklaşımı ile sektörel deneyimini de kullanarak sonuca gitmektedir. 

Tam Tasdik Hizmetleri Nelerdir?

Yeminli Mali Müşavirlik Hizmetlerimiz temel olarak aşağıdaki hizmetlerden meydana gelmektedir.

Kanuni defter ve belgelerin, ilgili mali tabloların vergi mevzuatı hükümleri çerçevesinde denetimi
Kurumlar vergisi matrahının mevzuata uygunluğunun tespiti
Denetim esnasında tespit edilen hataların düzeltilmesi, eksikliklerin giderilmesi
Üçer aylık geçici vergi beyannamelerinin mevzuata uygunluk kontrolü
Yıllık kurumlar vergisi beyannamesinin mevzuata uygunluk kontrolü yapılarak tasdik edilmesi
Tam Tasdik Raporu'nun düzenlenmesi

Sizde tam tasdik hizmeti almak istiyorsanız www.capitaldenetim.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Anahtar Kelimeler:
Tam Tasdik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.