Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu ferhat yüksel Ulaş Ansın Akbaş eyfel kulesi IŞİD; eyfel kulesi yıkıldı rusya dışişleri

Tendürek Dağı'nda PKK operasyonu

Ağrı’nın Diyadin ilçesi Tendürek Dağı kırsal alanında Ağrı İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma Özel Hareket birliklerince  Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Muhammet Oruç-5 operasyonu icra edildi.

MÜHİMMATLAR ELE GEÇİRİLDİ

Operasyonda bölücü terör örgütü tarafından kullanılan çok sayıda mağara ve sığınak içerisinde güvenlik güçleri tarafından kullanılan yol güzergahlarının tuzaklanması amacıyla EYP düzeneği şeklinde hazırlanmış 80 adet mutfak tüpü, 120 kilogram amonyum nitrat, tuzaklamalarda kullanılmak üzere 150 metre elektrik kablosu ile 8 adet pil bloğu, çok miktarda yaşam malzemesi ile örgütsel doküman ele geçirildi.

Tespit edilen sığınaklar kullanılmaz hale getirilirken, ele geçirilen patlayıcı madde düzenekleri ile yaşam malzemeleri de kontrollü bir şekilde imha edildi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.