Öne Çıkanlar türkiye ışid terörist YÖK IŞİD kara operasyonu

Terör sevicilere tutuklama

Ses sanatçısı İbrahim Tekdemir'in Muş Vartolular Derneği'nin programında sahne aldığı sırada, "Afrin'e ve Afrin'deki direnişçilere büyük alkış istiyorum. O güzel şarkılarımız Afrin'e ve Afrin'deki direnişçilere gitsin" şeklinde sözler sarf ettiği ihbar edildi.

Gözaltına alınan Tekdemir'in adresinde de terör örgütünü ve elebaşı Abdullah Öcalan'ın görsellerinin bulunduğu kitap ve dergiler ele geçirildi. Tekdemir alınan ifadesinde; örgütü övmek istemediğini, Afrin'deki halktan bahsettiğini, herhangi bir örgüt isminden bahsetmediğini ileri sürdü. Tekdemir, "Ben bir sanatçıyım, aynı zamanda Avustralya vatandaşıyım, profesyonel müzisyenlik yapıyorum. Albümlerim var, hiçbir zaman bunu siyasi bir amaç ve mantıkla yapmadım. Yapmış olsaydım farklı ülkelere giderdim. Bu imkânım olduğu halde gitmedim. Sonuçta buradayım. Kastettiğim şey oradaki insanlar ve halktı. Benim hiçbir şekilde örgüt ile alakam yoktur" dedi.



Kaynak: Sabah 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.