Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

Teröristbaşı FETÖ Sözcü ve Birgün'ün yalanına sarıldı
ABD'nin Pensilvanya eyaletine bağlı Saylorsburg kasabasındaki çiftlik evinde faaliyetlerine devam eden Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fetullah Gülen, 15 Temmuz'da darbe girişiminin halk tarafından bastırılması sonrası yaptığı hezeyan dolu açıklamalarına bir yenisini daha ekledi.

Darbeye karşı direnirken 241 kişinin şehit olmasını görmezden gelen Gülen, 15 Temmuz ihanet girişiminin gündemi değiştirmek için yapıldığını iddia etti. Sözcü ve Birgün gibi gazetelerin 15 Temmuz'dan önce ortaya attığı "Erdoğan'ın diploması sahte" yalanına sarılan Gülen, “Diplomasız önemli makamları işgal ettiklerinden dolayı, gündemi değiştirmek için -esasen- bu türlü şeyleri ortaya attılar. Hatta ihtilal ve inkılap senaryoları yaptılar" ifadelerini kullandı.
Gülen, tepki çeken konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Belliydi; bütün dünya -aynı zamanda- meseleyi görüyor. Nasıl bir ihtilal, nasıl bir inkılap, nasıl bir darbedir ki bu, evvela elde etmeleri gerekli olan insanlar yerine halkın üzerine yürüyorlar? Böyle ahmakça bir şey olamaz! Dünyada aklı başında olan insanlar, herkes, bu meselenin onların dediği şekilde kabul edilmesini akılsızlık gibi, cinnet gibi görüyorlar, bir yönüyle hezeyan olarak kabul ediyorlar. Dünyanın değişik yerlerinde bir sürü mecmuada, bir sürü gazetede de çıktı bu."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
teo 7 yıl önce

Siktir lan picin evladi feto.yalancının anasıni siksinlermi? Pezevengin evladi

Avatar
Taner ARAPLILI 7 yıl önce

Recep TAYYİP ERDOĞAN'ın mezun olduğu okuldan köpeklerin sayesinde mezuniyet bilgilerini ve öğrenci alt yapısını gösteren arşivden silersen tabi diploma sorarsın.. fetö denen ucubenin ne muzuniyeti varmış ayrıca kainat imamı ya hasbam ona hangi tarikattan yada önderden ne gibi icazet var göstersin..Tarikatlarda muharrem ayında icazet nameler gösterilir.. hade göstersene fertö

Avatar
ahmet demir 7 yıl önce

Sen nasil bir mahluksun ki ölmene az bir zaman kaldigi halde haala iftira ve fitne fesat pesindesin...Allah seni nasil biliyorsa oyle yapsin