Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu haber Robert Hockett İGA

Teröristbaşı Fetullah Gülen'in her geçen gün yeni skandalları ortaya çıkıyor. Bir röportajında 'Cebrail parti kursa bile oy vermem' diyerek Hz.Cebrail'e hakaret eden Gülen, yeni ortaya çıkan videosunda da Peygamber Efendimiz sav'den haşa küçümsemeye çalışan bir üslupla bahsediyor. Gülen skandal sohbetinde ''Efendimiz şimdi bana gelse deseki, açıktan açığa gelse, uyku muyku değil. Şurda deseki 'Fetullah bu iş tamam artık. Sen ve bazı arkadaşların gidin bundan sonra mağalarda inziva yapın' dese. Aynı şemailini görsem böyle. Diyeceğim ki 'Ya ResulAllah sana saygım sonsuz. Fakat müsade buyurursan ben, sen vefat etmeden evvel dediğin şeyleri, vefatından sonra dediğin şeylere tercih edeceğim.'' diyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
türkiye 8 yıl önce

SENİN GİBİ BİR DİNSİZİN BÖYLE KONUŞMASI GAYET NORMAL.. AMA GÖRECEKSİNİZ, GÜN GELECEK MÜSLÜMANLAR DÜNYAYA HAKİM OLACAK VE SENİN GİBİ DİNSİZLERİN KELLESİNİ KOPARACAĞIZ..