Öne Çıkanlar trakya tunceli pkk operasyonu lütfü türkkan korkunç plan uşak haberler

Teröristbaşı Gülen kaçıyor mu?

ABD'de başkan adaylarından Trump, "Gülen'i Türkiye'ye teslim etme" sinyalleri veriken, FETÖ terör örgütü Hillary Clinton'a yönelik lobi faaliyetleri gerçekletiriyordu.

Bu sırada ABD'deki FETÖ'cüler Trump'ın karşısında demokratların kuvvetli başkan adayı Hillary Clinton'a finansal destek sağladı.

Desteğin 100 milyon doların üzerinde olduğu ifade ediliyor. 

KANADA'YA MI KAÇIYOR

ABD seçimlerinde Clinton'ın yüzde 90 seçimi kaybetmesi üzerine teröristbaşı Gülen'in şimdi ne yapacağı merak ediliyor. 

Trump ilk iş olarak terör örgütüyle mücadele edeceğini söylemişti. Bu sonuçlar üzerine teröristbaşı ve ekibinin Kanada'ya kaçmak için hazırlık yaptığı iddia edildi.

"TRUMP'IN DANIŞMANI: FETÖ, CLİNTON'I DESTEKLİYOR"

Geçtiğimiz günlerde ise Donald Trump'ın dış politika danışmanı "Türkiye’nin terör örgütü olarak gördüğü kişilerin, Clinton Vakfı’na bağışta bulunmuş olması, şoke edicidir"demişti. Bu açıklamalar, Trump'ın seçilmesiyle birlikte FETÖ'nün ABD'deki faaliyetlerinin durması ya da gerilemesi aynı zamanda örgüt lideri Fetullah Gülen'in de Türkiye'ye iade edilme sürecinin hızlanabileceği anlamına geliyor.

FETÖ, İLK BAKACAĞIMIZ DOSYALARDAN BİRİ OLACAK FETÖ

Phares, ABD'deki Gülencilerin Clinton Vakfı ve Clinton Küresel Girişimi'ne yaptıkları bağışlarla da ilgili, "Bizim Clinton Vakfı'yla ilgili çok endişeli olduğumuzu herkes biliyor. Bir NATO üyesi olan Türkiye'nin terör örgütü olarak gördüğü kişilerin, Clinton Vakfı'na bağış yapmış olması şoke edici olur. Trump yönetiminin ilk bakacağı dosyalardan biri bu olacaktır" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.