Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu ferhat yüksel Ulaş Ansın Akbaş eyfel kulesi IŞİD; eyfel kulesi yıkıldı rusya dışişleri

Teröristlerin itirafları güvenlik güçlerini harekete geçirdi
Sokağa çıkma yasağının 44'üncü gününde operasyonların tüm hızıyla devam ettiği Diyarbakır'ın Sur ilçesinde dün güvenlik kuvvetlerine biri 14 yaşında 2 kişi teslim oldu. Teslim olan teröristlerin alınan ifadelerinin üzerine saklanan diğer teröristlerin yeri tespit edildi.

Teslim olan teröristlerin verdiği ifade doğrultusunda operasyonu genişleten güvenlik kuvvetleri Sur ilçesi Hasırlı ve Fatihpaşa Mahallesi bölgesinde bir tünel tespit ederek giriş ve çıkışları kontrol altına aldı.

50 KADAR TERÖRİST TÜNELDE KISTIRILDI

Tünelde çok sayıda teröristin bulunduğunu tespit eden güvenlik kuvvetleri, teröristlere teslim olmaları yönünde uyarıda bulundu. Teslim olan teröristlerin ifadesinde tünelde yaklaşık 50 civarında teröristin barındığı bildirildi. Bölgeyi ablukaya alan güvenlik kuvvetleri operasyonlarını tüm hızıyla sürdürüyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.