Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Teyzesini erkeklere pazarlayan kadın tutuklandı


Mide bulandıran olay Adana'nın Merkez Seyhan ilçesi Sümer Mahallesi'nde yaşandı. Ahlak Büro ekipleri şüpheli bir evi gözetlemeye başladı. Eve giren ve yaklaşık 1 saat sonra çıkan adam polisler tarafından yakalanıp ifadesi alındı.

Adam polislere fuhuş yapmak için Meral T.'yi aradığını ona bu evin adresini verdiğini, eve geldiğinde ise Gülten T.'yi görüp onunla fuhuş yaptığını söyledi. Bunun üzerine polisler iki kadını da fuhuş yaptığı iddiasıyla gözaltına aldı.

Polis sorgusunda teyze Gülten G. yeğeninin bulduğu erkeklerle isteyerek fuhuş yaptığını kabul etti. Yeğen ise teyzesini pazarlamadığını eve gelen erkeklerden bazılarının teyzesinin beğendiği için onunla ilişkiye girdiklerini söyledi. 

Ancak teyze serbest bırakılırken yeğen Meral T. tutuklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.