Öne Çıkanlar ışid Ebu Bekir El Bağdadi CNN muhabiri Galatasarayın teknik direktörü belli oldu Moira Orfei

The Economist dergisinin oyunu!
Londra merkezli haftalık iş ve finans dergisi "The Economist" 2015 yılının sonunda 2016'da etkin olacak isimleri ve olayları dergisinin kapağına taşımıştı... "Derin Dergi"de Obama, Merkel, Putin, Clinton gibi çok sayıda önemli siyasi figür yer alırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yoktu..

O PAPAZ FETO MU?

Ancak dergide Türkiye'nin çok yakından tanıdığı bir isim vardı.. En arkada Papa'nın sol yanında duran adam bir papaz gibi görünse de o görsel Fethullah Gülen'den başkasına ait değil... "The Economist" dergisinin yöneticileri Feto'nun 2016 yılına damgasını vuracağını "düşünmüş" olacak ki dergilerinde yer vermiş.. Darbe girişiminden çok önce yayınlanmış sayının kapağı Fethullah Gülen'in "Vatikan'ın ajanı" olduğuna bir nevi kanıt...

İşte o görsel;







komplohaber.com






 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.