Öne Çıkanlar TRT 1 Silvan MİT tırları rusya Boğaziçi

THK'nın uçakları neden kullanılmadı sorusuna yanıt gibi olay

THK uçakları neden kullanılmadı. Kanıt gibi olay Yunanistan’da yaşandı...Ülkenin Zakintos Adası’nda büyüyen yangına müdahale eden yangın söndürme uçağı yere çakıldı. 

PİLOT SAĞ KURTULDU
Kazada şans eseri 35 yaşındaki pilot sağ kurtuldu. Pilota ilk müdahale bölgedeki diğer itfaiye ekipleri tarafından yapıldı.

DÜŞÜŞ NEDENİ HENÜZ BELLİ DEĞİL


Yunanistan'da yangına havadan müdahale etmek için havalanan uçaklardan birinin düşmesi ülke gündemine oturdu. Belediye Başkanı ne uçağımız ne de helikopterimiz var diye serzenişte bulundu. Uçağın neden düştüğü henüz bilinmese de olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

PEZETEL YANGIN SÖNDÜRME UÇAĞI
Yunanistan'ın yangın söndürme uçak filosunda 18 adet Pezetel tipi yangın söndürme uçağı bulunuyor. Polonya yapımı uçaklar, Yunanistan tarafından 1983 yılından beri kullanılıyor. Ancak bakımlarının doğru düzgün yapılmadı ve uçağın hayli eskidiği düşünülüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.