Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş spotlight filmi ittihat terakki salyangoz kremi

THY'dan Flaş Karar! Ay sonuna kadar seferler iptal

Türk Hava Yolları, Rus Metrojet Havayolları’nın Şarm El Şeyh-St.Petersburg seferini yapan uçağının IŞİD terör örgütü tarafından düşürüldüğü yolundaki iddialarının ortaya çıkmasının ardından bu kente seferlerini ilk olarak 5 Kasım tarihinde durdurmuştu. Mevcut güvenlik sorunları nedeniyle ikinci kez açıklama yapan THY, Şarm El Şeyh seferlerini 16 Kasım tarihine kadar durdurduğunu açıklamıştı. THY, kazadan sonra Mısır’ın gözde tatil yerlerinden biri olan Şarm El Şeyh’e gerçekliştireceği 10 uçak seferini iptal etmiş, bölgede bulunan yolcularını ise Amman üzerinden tahliye etmişti.

SÜRE 30 KASIM’A UZATILDI

Güvenlik problemleri nedeniyle 16 Kasım’a kadar Şarm El Şeyh seferlerini iptal eden THY bu süreyi uzattı. Türk Hava Yolları resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada "Sharm El Sheikh meydanında ki güvenlik problemi nedeniyle 30 Kasım 2015 tarihine kadar seferlerimiz karşılıklı olarak iptal edilmiştir" denildi.

Anahtar Kelimeler:
THY
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.