Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

THY, görme engellileri unutmadı!

THY'nin 'Farklılıklar Değer Katar' projesi adı altında görme engelliler için hazırladığı 14 sayfalık özel ek okuyucularıyla buluştu. Ulusal ve uluslararası kamuoyunda engellilik konusunda farkındalık ortaya çıkarmak için özel bir ekle alakalı olarak dergide yer alan yazıda da, “Gelin, 3 Aralık Uluslararası Engeliler Günü'nde 'Farkındalık Değer Katar' projemizi büyütelim, engelleri kaldıralım çağrısında bulunuldu.

"ENGELLERİ KALDIRMAK İSTİYORUZ"

Konuyla ilgili olarak Empathy dergisinin Aralık sayısında yer alan Sunuş yazısında şöyle denildi

“'Birlikte Farklıyız', bir aile olarak zenginliğimizi ve çeşitliliğimizi ortaya koyan çok güzel bir motto. Bu mottodan hareketle geliştirdiğimiz 'Farklılıklar Değer Katar' projesiyle tüm bireylere eşit ulaşabilirlik ve erişim imkanı, tüm yolcularımıza mükemmel hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Farklılık Değer Katar projesi, sürdürülebilir kalkınma hedefimiz doğrultusunda, engelli çalışma arkadaşlarımızın ve yolcularımızın hayatına değer katacak. Bunu yaparken kendi yanıbaşımızdan başlamak, ona 'Seni nasıl destekleyebilirim' diye sormak ve ailemiz içindeki tüm engelleri kaldırmak istiyoruz.

"ŞİMDİ HAREKETE GEÇME ZAMANI!"

3 Aralık Uluslararası Engelliler Günü dolayısıyla projenin dergi kapağına taşınmasında önemli bir neden olduğunun altı çizilen sunuş yazısı şöyle devam etti

“Geçtiğimiz aylarda yoğun bir şekilde yürütülen çalışmalar kapsamında önemli bir mesafe kat edildi. Şimdi harekete geçme zamanı . Hepimiz için çok değerli olan bu projede, amaçladığımız şekilde engelleri kaldırabilmemiz ancak sizlerin katkılarıyla mümkün olur. Engelli çalışanlarımız ve yolcularımıza sunacağımız projeyle, onların ulaşılabilirliğine katkıda bulunmak, sosyal hayata entegre olabilmelerini sağlamak gibi hedeflerimiz de bulunuyor. Temel olarak Türk Hava Yolları ailesinde ve toplumda duyarlılık oluşturmak istiyoruz.“ 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.