Öne Çıkanlar türkiye ışid terörist IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye

TIME dergisinde Can Dündar skandalı!

TIME 100 adı verilen ve Time dergisinin 5 kategoride dünyadaki en etkili 100 kişiyi sıraladığı liste yayımlandı. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan listeye liderler kategorisinden girdi. 

Bu yıl 14. kez hazırlanan TIME 100 listesi, öncüler, titanlar, sanatçılar, liderler ve ikonlar olmak üzere 5 ayrı kategoride dünyanın en etkili isimlerini belirliyor. 'Liderler' kategorisinde Recep Tayyip Erdoğan, Donald Trump, Vladimir Putin, Papa Francis gibi isimler yer aldı.

TANITIM YAZISINI CAN DÜNDAR'A YAZDIRDILAR

Time Dergisi en etkili liderler listesine giren Erdoğan'ın tanıtım yazısında bir skandala imza attı. Dergi Erdoğan'ın tanıtım yazısını Türkiye'de casuslukla suçlanan ve hakkında yakalama kararı bulunan Can Dündar'a yazdırdı. Dündar, tanıtım yazısında Erdoğan'a olan nefretini kustu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.