Öne Çıkanlar esed chp komplohaber musul ahmet hakan

Tokat'ta iki katlı ev kül oldu! 10 bin TL yandı iddiası doğru mu?


Tokat'ta feci bir yangın yaşandı! 2 katlı müstakil bir evin önündeki ahırda yangın meydana geldi. Aile yangına müdahale etmekte başarısız olunca alevler başka evlere de sıçradı. Ev sahibi ise halının altında sakladıkları 10 bin TL'nin yandığını ileri sürdü..



Bugün saat 05.30 sıralarında, Erenler Mahallesi İmren Sokak'ta yaşayan İbrahim Soydan'a ait 2 katlı evin önünde bulunan ahırda yangın çıktı. Nedeni henüz belirlenemeyen yangını fark ederek yataklarından fırlayan Soydan ailesi, alevlere müdahale etmeye başladı. Ardından itfaiyeye haber verdi. Ancak ahırda başlayan yangın bir anda eve sıçradı. Evin altında bulunan samanların alev almasıyla yangın bir anda büyüdü. Alevler, bu evin yan tarafından bulunan, Sevim Kaya'nın torunları ile yaşadığı evin çatısına sıçradı. Mahalleye gelen Tokat Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri  yangına müdahale etti. Yangın yaklaşık 2.5 saate kontrol altına alındı. Yangın sonrası Soydan ailesinin yaşadığı ev tamamen kullanılmaz hale geldi, Sevim Kaya'ya ait evin ise çatısı büyük zarar gördü.



'10 BİN TL YANDI' İDDİASI




Yangın sonrası evde yaşayanlardan Murat Soydan içeri girerek bir süre burada kaldı. İtfaiye ekiplerinin uyarısı sonrası evden çıkan Murat Soydan, yangının uyurken çıktığını belirterek,  ''Baktık ki ahır yanıyor. Hortumla söndürmeye girdik ama sönmedi'' dedi. Yangında evin içerisinde halı altında sakladıkları 10 bin liranın da paranın yandığını  öne süren Soydan, "Baktım ama yanmış herhalde. Bulamadım parayı. Otomobil alacaktık, kendimize göre bir şey yapacaktık. Annem saklamış ben de bulamadım" diye konuştu. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Tokat'ta iki katlı ev kül oldu! 10 bin TL yandı iddiası doğru mu?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.