Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir Sabah Gazetesi yazarı Emre Aköz İlyas İlbey CHP rusya

Tunceli'de PKK'ya operasyon: 1 asker yaralı

Tunceli’de PKK’ya karşı yürütülen operasyonda 1 mağara, 3 sığınak ile çok sayıda malzeme ele geçirildi. Operasyonda 1 asker de yaralandı.

Yakın temas sağlandı

Tunceli İl Jandarma Komutanlığı tarafından 13-15 Aralık tarihleri arasında Hozat ilçesi Aliboğazı bölgesinde düzenlenen operasyonda bir grup terör örgütü mensubuyla yakın temas sağlandı.

Çok sayıda mühimmat ele geçirildi

Temas sonrasında güvenlik güçleri tarafından bölgede yapılan arama ve tarama faaliyetinde 1 mağara ile 3 sığınak tespit edildi. Tunceli Valiliği, konuya ilişkin yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, “Tespit edilen mağara ve sığınaklarda el yapımı patlayıcı madde yapımında kullanılan bol miktarda malzeme, 1 adet kaleşnikof, 1 adet şarjör, 31 adet mermi, 1 adet el bombası, 1 adet kanlı terörist kıyafeti ve yaşam malzemeleri ele geçirilmiştir” denildi.

Açıklamada, operasyonda 1 askerin yaralandığına da dikkat çekilerek, operasyonların devam ettiği kaydedildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.