Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir İlyas İlbey CHP rusya California

Türk Hava Yolları Şırnak uçuşlarını iptal etti

Önceki gün bölgede şiddetlenen terör olayları ve öğretmenlerin bölgeden çıkarılması ile oluşan belirsizlik ortamı sonrasında Türk Hava Yolları Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'na olan uçuşlarını bir süreliğine iptal ettiğini duyurdu. Seferlerin yarın yeniden başlaması bekleniyor.


Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'na uçuşlarını bir gün süresince iptal ettiğini resmi internet sayfasından duyuran Türk Hava Yolları yaptığı duyuruda yolculardan uçuşlarıyla ilgili bilgi almadan havalimanına gelmemelerini istedi. THY aksaklıkla ilgili ayrıntılı bilgiyi de müşteri hizmetleri aracılığı ile vereceğini duyurdu.

YARIN YENİDEN BAŞLAYACAK

Türk Hava Yollarının yaptığı duyuru şöyle: "Değerli yolcularımız, Operasyonel nedenlerden aşağıdaki seferlerimiz iptal edilmiştir. Yolcularımızın seyahatlerinden önce uçuşlarıyla ilgili son durumu www.turkishairlines.com adresinden veya 444 0 849 numaralı çağrı merkezimizden öğrenmelerini rica ederiz".

Ayrıca edinilen bilgiye göre seferler yarından itibaren aynı tarifeler ile devam edecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.