Öne Çıkanlar abd operasyon terör örgütü haber diyarbakır

Türkiye'den ABD'ye sert tepki

Dışişleri Bakanlığı'nın sitesinde yer alan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

''ABD'nin DEAŞ'la Mücadele Özel Temsilcisi Brett McGurk’ün, İdlib'teki terör örgütlerinin mevcudiyetiyle ülkemizi ilişkilendiren değerlendirmelerine yönelik tepkimiz, üst düzey bir girişimle bizzat adı geçenin dikkatine getirilmiş ve provokatif olarak nitelenebilecek ifadeleri protesto edilmiştir.

İlaveten, terör örgütlerinin Suriye ve Irak'ta melce bulmasının altında yatan temel nedenlerin ortadan kaldırılmasının ancak tüm ilgili aktörlerin söylemleri ve eylemleri arasında çelişki bulunmaması yoluyla mümkün olabileceği, Suriye’de terörist örgüt PYD/YPG'nin hangi amaçla olursa olsun desteklenmemesi doğrultusundaki beklentimiz hatırlatılmıştır.

Adı geçenin söz konusu beyanlarına ilişkin tepkimiz Vaşington Büyükelçiliğimiz tarafından da ABD makamları nezdinde yinelenecektir.''

"ABD'den Türkiye'ye çirkin iftira" haberini aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Necla hatipoğlu 7 yıl önce

Marshall yardımları ile Türkiye'yi ele geçirme planları hala bitmedi , bu ulus ülkesini kanının son damlasına kadar müdafa eder , çirkin oyunları ile bütün dünyanın başına bela kesilen ABD ve iş birlikçisi AB oyunları kendi ayaklarına dolanır inşAllah,Allah kavimlerin ömrünü ben belirlerim diyor bu kadar azıtmanın sonunda mutlaka rabbim derslerini verecek bu kadar katliam mutlaka yaradan bunlara cezası ağır olacak.